HOME

Profile

Community
Development

Architectural
Design

Modern Terrase House "TEN"

Remodeling Plan 1

Remodeling Plan 2

Other

Structural
Design

Research
&Investigation

Network

日本語

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 In this clinic, the waiting room and rehabilitation department are faced to a courtyard, creating open atomosphere, which helps blowing gloomy feeling away.
 Spaces around the border with an adjacent land often seem to be a just passage.
 But, by placing the cortyard, passers-by can take a rest there.
 This clinic is for orthopedics, and so wooden frameworks, which are seen through glass-skin, metaphor the human body skeletons. The shape of the roof is fit into the ridgeline of the mountain Ikoma.
 The part of walls is charcoal grey, like a Japanese old warehouse, in order to avoid dry looking which is often seen in typical suburban buildings.